ПРОТТЕКТ 30 комплексна стабілізаційна суміш

Компанія Віанокс пропонує широкий спектр стабілізаційних систем для виробництва рибного фаршу, рибних паштетів і паст з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід і якість готової продукції!!! Всі наші суміші складалися в результаті тривалих випробувань, протестовані на підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціональними сумішами! Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дають надійне і ефективне утримання вологи (бульйону), відсутність синерезису (відсікання вологи в процесі зберігання), починають зв'язувати вологу "на холодну", що надає деякі зручності в роботі з сировиною. Всі препарати добре витримують високі температури.
Стабілізаційна система ПРОТТЕКТ 30 – високоякісний продукт українського виробництва, який не поступається за своїми властивостями всім існуючим імпортним аналогам і відрізняється доступною ціною. Проттект 30 - це відмінний варіант стабілізатора для рибних паштетів і паст з рибопродуктів, він дозволяє отримати підвищену густину фаршу.
Гідратація Проттекта 30 1:30 по відношенню до вологи. До складу входять якісні інгредієнти: камеді та каррагінани. Завдяки правильно підібраному співвідношенню компонентів даний препарат має не тільки відмінні стабілізаційні властивості, а й може виступати як хороший емульгатор.
Проттект 30 дозволяє отримувати паштет або пасту, які добре нарізаються на скибочки, не втрачаючи при цьому пластичних властивостей під час розмазування його на хлібі. В даному препараті відсутній синерезис (відсікання вологи в процесі зберігання продукту), що теж якісно виділяє його в порівнянні з аналогічними препаратами конкурентів. Ця суміш являє собою нове покоління стабілізаторів з рядом суттєвих переваг:
- високий економічний ефект від застосування;
- абсолютно нейтральний смак і запах;
- відмінні емульгуючі і стабілізуючі властивості;
- має високу вологозв’язуючу здатність;
- забезпечує бездоганну консистенцію;
- надає високу стійкість емульсії;
- дає можливість застосування в рецептурі більшої кількості жирної сировини;
- збільшується вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;
- підвищує густоту фаршу;
- підвищує стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні;
- стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процес;
- поліпшується смак продукту, продукт стає більш соковитим.
Стабілізатор ПРОТТЕКТ 30 - дрібнодисперсний порошок білого кольору. Набухає у воді, утворюючи в'язкі, стійкі до температури і механічних впливів гелі, емульгує і стабілізує дисперсні системи.
Крім комплексних рішень ми можемо запропонувати нашим споживачам окремі компоненти: каррагінани, гуарову камідь, камідь тари, камідь ріжкового дерева, ксантанову камідь, КМЦ (карбоксиметил целюлозу), альгінат натрію, емульгатори, харчові волокна, фосфати, ГДЛ (глюконо-дельта-лактон), цитрати та інші компоненти.
Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою і надається весь пакет супровідних документів. Уся сировина закуповується безпосередньо на заводах - виробниках, що дає можливість надавати демократичні ціни при стабільно високій якості наших інгредієнтів. Ефективність і висока якість наших сумішей можлива тільки завдяки якісній і високофункціональній сировині а також глибоким знанням в компонуванні інгредієнтів нашими технологами.
Всі наші стабілізатори ми реалізуємо в багатошарових паперових мішках з поліпропіленовою вкладкою по 25кг.
Зателефонуйте нам і наші спеціалісти допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, який максимально підходить для Вас!!!