Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Напівочищений каррагінан

Компанія Віанокс - одна з лідерів на ринку харчових інгредієнтів України, пропонує Вашій увазі ефективні гелеутворювачі – каррагінани (каррагінан, караген, Е 407, Carrageenan), які з успіхом можуть застосовуватися у виробництві рибних заливних, паштети і т.д. В нашому асортименті є лінійки каппа і йота каррагінанів Е407, і Е407а: очищені, напівочищені, стандартизовані під конкретні виробництва і з певними властивостями, які дуже широко використовуються харчовими підприємствами.

Каррагінан - природний загусник, хороший вологозв’язуючий, стабілізуючий і желюючий агент, що отримується з певних видів червоних водоростей (класу Rhodophyceae). Найбільш відома водорость яку використовують для виробництва каррагінана, є Chondrus crispus - темно-червона рослина, що нагадує петрушку, яка росте на скелях в океані на глибині до трьох метрів біля узбережжя Філіппінських островів, Канади, США, Франції. Крім природних запасів водоростей цього класу останнім часом дедалі більше значення має промислове їх вирощування, переваги якого очевидні - з'являється можливість отримувати більш чисту сировину незалежно від зміни кліматичних умов. При промисловому виробництві, водорості екстрагують водою при високих температурах, в результаті чого отримують сипучий порошок білого кольору, розчинний у воді.

Каррагінан (інакше його називають "ірландський мох") має гетерогенну структуру. Це лінійний полісахарид, що складається з частинок D-галактози і З, 6-ангідро-D-галактози. Один або більше атомів водню в молекулі каррагінана замінені сульфатною групою. За хімічним складом це гідроколоїд, що складається, головним чином, з калієвих, натрієвих, магнієвих і кальцієвих сульфатних складних ефірів галактози. Це дає велику кількість структурних варіацій.

Каррагінан має високу гелеутворюючу і вологозв’язуючу здатністю. Внаслідок наявності на поверхні негативних зарядів легко взаємодіє з білками і катіонами; утворює після циклу "нагрів-охолодження" міцну просторову сітку. Нейтральний  смак і запах. При рН від 8 до 9 деякі типи каррагінанів мають виражену емульгуючу здатність. При цьому на відміну від інших добавок каррагінан в харчових системах одночасно формує з солерозчинними білками єдину матрицю і зміцнює її, забезпечуючи отримання необхідного технологічного ефекту.

Якщо виділити напівочищений карргінан, то вигідною їх властивістю є здатність давати після процесів нагрівання-охолодження гелі, що володіють високою жорсткістю і вологозв’язуючою здатністю.

Нами розроблені ряд  комплексних стабілізаційних і емульгуючих сумішей для виробництва харчової продукції адаптованих під виробництво конкретних виробів. Ці препарати засновані не тільки на каррагінанах, але і на  гуаровій камеді, камеді тари, камеді ріжкового дерева, ксантановій камеді, кмц (карбоксиметилцелюлозі), емульгаторах, пшеничній і соєвій клітковині, фосфатах, цитратах, ГДЛ (глюконо-дельта-лактоні) та інших компонентах. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємно підсилюються (завдяки ефектам синергізму), виходить хороший виробничий і економічний ефект.

Всі наші каррагінани упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовою вкладкою по 25кг.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших спеціалістів і всіма дозвільними документами. А завдяки тому, що ми намагаємося всі інгредієнти  для наших стабілізаційних систем закуповувати безпосередньо на заводах - виробниках, наші ціни цілком демократичні !!!

Зателефонуйте нам і наші фахівці допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, який максимально підходить для Вас!!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page