Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Нізин

Компанія Віанокс пропонує ефективний антибактеріальний препарат (консервант) – Нізин. Антимікробна речовина Нізин (Е-234) – здатна гідно боротися з проявами цвілі в рибних пресервах в процесі їх тривалого зберігання, є практично єдиним консервантом природного походження. У цьому його головна відмінність від традиційних бензойної та сорбінової кислот. Нізин має статус GRAS, що підтверджує його безпеку для здоров'я людини при використанні його в харчовій промисловості. Він є єдиним антибіотиком, допущеним ВООЗ до широкого застосування в харчовій промисловості.

Антимікробна дія нізина поширюється на величезну кількість грампозитивних організмів, включаючи безліч бактерій, що утворюють спори. Такими найважливішими спороутворювачами, які інгібує нізин, є Clostridium botulinum, що викликають ботулізм, і дуже термостійкі організми, що викликають псування, такі як Bacillus stearothermophilus, Clostridium sporogenes,Clostridium thermossancharolyticum. Нізин також перешкоджає росту певних неспороутворюючим бактеріям, таким як Staphylococcus, Micrococcus і молочнокислих бактерій. Крім того, нізин обмежує ріст патогенних оранізмов Listeria monocytogenes.

Дозування низина становить 50-150 г / тонну продукції.

Список споро- і неспороутворювачів на які діє НІЗИН

Неспороутворювачі

Спороутворювачі (спори і клітини)

Lactococcus lactis підвид cremoris
 Streptococcus agalactia
 Streptococcus pyogenes
 Staphylococcus aureus
 Micrococcus luteus
 Lactobacillus brevis
 Lactobacillus bulgarius
 Lactobacillus casei
 Lactobacillus plantarum
 Lactobacillu buchneri
 Leuconostos mesenteroides
 Leuconostos oenos
 Pediococcus acidilactici
 Pediococcus damnosus
 Pediococcus pentosaceus
 Listeria monocytogenes
 Listeria ivonovii

Bacillus coagulans
 Bacillus cereus
 Bacillus subtilis
 Bacillus stearothermophilus
 Bacillus lichiniformis
 Clostridium botulinum
 Clostridium sporogenes
 Clostridium butyricum
 Clostridium bifermentum
 Clostridium perfringens
 Clostridium pasteurinicum
 Clostridium thermosaccharolyticum
 Clostridium tyrobutyricum

Крім нізина в нашому прайсі  присутні і інші інгредієнти: каррагінани, гуарова камідь, камідь тари, камідь ріжкового дерева, ксантанова камідь, кмц (карбоксиметил целюлоза), білки тваринного і рослинного походження, емульгатори, пшенична і соєва клітковина, альгінати, цитрати, ГДЛ (глюконо-дельта-лактон) та інші компоненти. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості.

Нізин- порошкоподібний матеріал, упакований в пластикові банки по 500г.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших спеціалістів і всіма дозвільними документами. А завдяки тому, що ми намагаємося всі інгредієнти  для наших стабілізаційних систем закуповувати безпосередньо на заводах - виробниках, наші ціни цілком демократичні !!!

Зателефонуйте нам і наші фахівці допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, який максимально підходить для Вас!!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page