Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Гуарова камідь

Компанія Віанокс - одна із лідерів на ринку харчових інгредієнтів України, пропонує високов’язкий, добрерозчинний і ефективний харчовий загусник –гуарову камідь(Е412, GuarGum, камідьгуара, гуар). В нашому асортименті є гуарова камідь зв’язкістю 1%-го розчину мінімум 5000сps і 6000cps

Гуарова камідь – цеполісахарид, що набухає в холодній воді, однак нагрівання розчину гуарової камеді скорочує час для отримання повної сили в’язкості. Досягнута в’язкість залежить від температури, концентрації, величини рН, швидкості перемішування і розмірів частинок порошку. В холодній воді максимальна в’язкість може бути досягнута через 1-4 години.

  1. Походження. Камідь міститься в ендоспермі зерна стручкової однорічної рослини двох видів, які ростуть в Індії. Його вирощують протягом багатьох століть і використовують в їжу людини. Боби – близько 15см довжиною, містять від 6 до 9 насінин діаметром 2-3мм. Насінини містять до 70% камеді (вищий полісахарид –галактоманнан).
  2. Будова. Гуарова камідь – це вуглеводневий полімер. Гуар являє собою полісахарид з групи галактоманнанів, в якому від основного ланцюга, який складається із ланок манози, відходять бокові ланки галактози. Причому, одна ланка галактози припадає на дві ланки манози. Гуар(Е412), використовується в харчовій промисловості, містить (у відсотковому співвідношенні): полісахариду–85,0; білку–3,7; сироїклітковини–1,5; золи–0,6; вологи–5-8. Гуар має нейтральний смак і запах, розчиняється в холодній воді, утворюючи в’язкі розчини при значенні рН в діапазоні 2,5–7,0.
  3. Виробництво. Камідь гуара або просто гуар отримують шляхом помолу насінин рослини CyamopsistetragonolobaL. Ендосперм відокремлюють в процесі подрібнення, просіювання і розмелювання в дрібний порошок. Завдяки багатоступеневому процесу очищення, отримують сорт гуару тонкого помолу, больш високої в’язкості, із збільшеним вмістом фракції галактоманнана.
  4. Застосування. Гуар добре сумісний з більшістю компонентів їжі, забезпечує цільовому продукту довгу слизьку текстуру. Здатність розвивати в’язкість у холодній воді і демократична вартість у порівнянні з іншими камедями забезпечує гуару найбільшу популярність. Разом з тим, можливість ефективного використання гуару як індивідуального загусника обмежені у зв’язкуз його чутливістю до високих температур і кислого середовища.

Нами розроблено ряд комплексних стабілізаційних, наповнюючих і емульгуючих сумішей  для  виробництва  всеможливих рибних продуктів. Ці препарати розроблені на основі каррагінану, гуаровоїкамеді, камеді дерева тари, камеді ріжкового дерева, ксантанової камеді, кмц (карбоксиметилцелюлози), білків, емульгаторів, пшеничної та соєвої клітковини, альгінатів, цитратів, фосфатів та інших компонентів. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості,  а оскільки компоненти сумішей взаємопідсилюються (за рахунок ефекту синергізму), на виході маємо хороший виробничий та економічний результат.

Всі наші продукти запаковані в багатошарові бумажні  мішки з поліпропіленовою вкладкою по 25кг.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою  наших спеціалістів і всіма дозвільними документами. А завдяки тому, що ми стараємося всі інгредієнти для наших стабілізаційних систем купувати безпосередньо на заводах - виробниках, наші ціни дуже демократичні!!!

Зателефонуйте нам і наші фахівці допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, який максимально підходить для Вас!!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page