Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Пшенична клітковина

Компанія Віанокс - одна з лидерів на ринку харчових інгредієнтів України пропонує широкий асортимент харчових волокон (харчові волокна, харчова клітковина, клітковина, целюлоза, пшенична клітковина, соєва клітковина, суміш харчових волокон) для харчової промисловості.

Переважно  клітковина складається з баластних речовин і має велике значення з точки зору біологічної цінності та принципів здорового харчування. Клітковина є харчовими волокнами та дозволена до застосування як харчова добавка. Вона служить не тільки для збагачення продуктів баластними речовинами, але й має  цілий ряд функціональних та технологічних рішень.

Вологозв᾿язуюча здатність

Головна функціональна особливість клітковини – її висока вологозв᾿язуюча та жирозв᾿язуюча здатність. Так як волокна клітковини мають капілярну структуру, утримання води проходить не тільки поверхнею волокон, але й всередині капілярних каналів. В результаті чого, волога рівномірно розподіляється та міцно утримується в утвореному тримірному каркасі, покращуючи структуру готового продукту.

Дадавання всього 2% харчових волокон значно підвищує показники вологоз᾿язування в харчовій системі. Так як волога потрапляє в сердцевину волокон целюлози через капіляри, консистенція  не піддається негативній дії, і таким чином забезпечується стабільність продукта.

Стабілізація і покращення консистенції (текстури)

Завдяки абсорбуючій властивості волокон значно зменшуються проблеми, які пов᾿язані із розшаруванням харчових емульсій.

Ступінь зв᾿язування жиру клітковини на пряму залежить від довжини волокна (максимум 1:12). На відміну від інших набухаючих та вологопоглинаючих засобів, клітковина нерозчинна у воді та жирі. Це дозволяє досягнути гарного зв᾿язування води при одночасному покращенні консистенції.

Емульгуюча дія

В принципі,   харчові волокна не являються емульгатором, але було встановлено дослідним шляхом, що клітковина підтримує дію емульгаторів, а в деяких харчових системах вона може повністю замінити емульгатор.

Асортимент харчових волокон

Асортимент харчових волокон

Походження

харчових волокон

Вологозв᾿язуюча здатність

Жирозв᾿язуюча здатність

Проттект К-30  

Пшенична клітковина

1:12

1:5

Проттект К-25  

Пшенична клітковина

1:7

1:4

Проттект К-16

Пшенична клітковина

1:5

1:3,5

Проттект К-12  

Пшенична клітковина

1:4

1:2,5

 

Харчові волокна беруть до уваги багато виробників продукції лікувально-профілактичного напрямку, з акцентом  «ЕКО», «БІО» тощо.

 Ми пропонуємо лінійку  комплексних стабілізуючих, наповнюючих та емульгуючих сумішей для виробництва різних харчових продуктів. Ці препарати складаються на основі карагинанів,  гуаровій камеді, камеді тари, камеді рожкового дерева, ксантановій камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, регуляторах кислотності  та інших компонентах. Вони широко використовуються у харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємопосилюються (внаслідок ефекта синергізму), виходить гарний виробничий та економічний ефект.

В залежності від виду і ступеня помолу клітковини вона може бути упакована в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовими вкладками по 10 кг, 15 кг, 20 або 25кг. 

Вся продукція  супроводжується технологічною підтримкою наших спеціалістів та всіма дозвільними документами. Завдяки   нашим старанням, всі інгредієнти для наших стабілізаційних систем, закупляємо безпосередньо на заводах - виробниках, тому наші ціни є демократичними!!!

Зателефонуйте нам і наші спеціалісти допоможуть Вам підібрати з нашого асортименту продукти, які максимально підійдуть для Вашого виробництва!!!

 

 

 

 

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page