Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Карагинан напівочищений Е 407а

Компанія Віанокс – одна з лідерів на ринку харчових інгредієнтів України, пропонує Вашій увазі ефективний гелеутворювач - – карагинан (каррагенани,  караген, Е 407, Carrageenan).  В нашому асортименті є лінійка каппа и йота карагинанів Е 407, і Е407а: очищений, напівочищений, стандартизований під конкретне виробництво  з певними властивостями, які дуже широко застосовуються у харчовій промисловості.

Карагинан - природний загусник, гарний вологозв҆язуючий, стабілізуючий і желюючий агент, який отримують з певних видів червоних водоростей (класу Rhodophyceae).

Найбільш поширені водорості для виробництва карагинана - Chondrus crispus темно-червоні рослини, що зовні схожі на петрушку, які ростуть на скелях в океані на глибині до трьох метрів біля побережжя Філіпінських островів, Канади, США, Франції.

Крім природних запасів водоростей цього класу, за останній час збільшується значення промислового вирощування цих рослин, перевага якого очевидна: появляється можливість отримати більш чисту сировину незалежно від кліматичних умов. У промисловому виробництві водорості екстрагують водою при високих температурах, в результаті чого отримують сипучий порошок білого кольору. Розчинний у воді Карагинан також називають «ірландський мох», він має гетерогенну структуру. Це лінійний полісахарид, який складається з частин D-галактози и З,6-ангидро-D-галактози. Один або декілька атомів водню у молекулі карагинана замінені сульфатною групою. За хімічним складом – це гідроколоїд, який головним чином складається з калієвих, натрієвих, магнієвих і кальцевих сульфатних складних ефірів галактози – це дає велике число структурних варіацій.

Карагинан володіє високою гелеутворюючою та вологозв҆язуючою здатністю. Внаслідок наявності на поверхні від’ємних зарядів легко взаємодіє з білками й катіонами; утворює міцну просторову сітку після циклу «нагрів-охолодження».

Має нейтральний смак і запах.  При рН від 8 до 9 деякі типи карагинанів мають виражену емульгуючу здатність. При цьому, на відміну від інших добавок , карагинан в харчових системах одночасно формує із солерозчинними білками єдину матрицю і зміцнює її, забезпечує отримання необхідного технологічного ефекту.

Ми пропонуємо лінійку карагинанів, до того ж нами розроблений  ряд  комплексних стабілізаційних та емульгуючих сумішей для виробництва харчової продукції і адаптований під виробництво конкретних виробів.

Якщо розглянути напівочищений карагинан, то серед його властивостей  вигідним є те, що він може давати гелі з високою вологозв᾿язуюючою здатністю після процесу нагрів-охолодження.

 Ми пропонуємо лінійку карагинанів, до того ж нами розроблений  ряд  комплексних стабілізаційних та емульгуючих сумішей для виробництва харчової продукції і адаптований під виробництво конкретних виробів. Ці препарати складаються не лише з карагинанів, а й на  гуаровій камеді, камеді тари, камеді рожкового дерева, ксантановій камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, регуляторах кислотності  та інших компонентах. Вони широко використовуються у харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємопосилюються (в наслідок ефекта синергізму), виходить гарний виробничий та економічний ефект.

Всі наші карагинани  упаковані у багатошарові паперові мішки з поліпропіленовими вкладками по 25 кг.

Вся продукція  супроводжується технологічною підтримкою наших спеціалістів та всіма дозвільними документами. Завдяки   нашим старанням, всі інгредієнти для наших стабілізаційних систем, закупляємо безпосередньо на заводах - виробниках, тому наші ціни є демократичними!!!

Зателефонуйте нам і наші спеціалісти допоможуть Вам підібрати з нашого асортименту продукти, які максимально підійдуть для Вашого виробництва!!!

 

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page