Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Агар-агар

Компанія Віанокс - одна з лідерів на ринку харчових інгредієнтів України, пропонує високоякісний  АГАР (Е406, агар-агар, агар 1200), який  активно використовується в кондитерському виробництві (зефір, мармелад, пастила тощо).

  1. Загальні відомості

 Агар-агар є гідроколоїдом, отриманий шляхом екстрагування певних видів водоростей Gracilaria converfoides (грацелярія).

 Агар-агар – полісахарид, який складається переважно зі складних ефірів сульфатів кальцію, натрію галактози і 3,6 полімерів ангідрогалактози.

  1. Специфікація

Фізико-хімічні показники

Міцність студня  

1200 гр/см2

Масова частка вологи,%,

менше 10

Масова частка золи,%,      

1,5

Зола, не розчинна в кислоті,%, менше

менше 0,5

pH (кислотність)               

7,0-9,0

Загальний вміст важких металів, менше

20 г/кг

  1. Характеристики

Колір порошку – від білого до кремового.

Агар-агар не розчиняється у холодній воді.  Для його повного розчинення необхідно провести 10-ти хвилинне варіння при 100 С°.

Водний розчин Агар-агара утворює желе при охолоджені до 40ºС.

  1. Переваги використання

Агар-агар відноситься до високої кислотостійкості і економного використання

  1. показник міцності студня Агар-агар - більше 2800 гр/см2 по Валенту;
  2. падіння міцності агарового студня з введенням кислоти не більше 15%
  3. високий рівень синергізма Агар-агар в цукровмісних розчинах приводить до утворення студнів підвищеної міцності.
  4. Норма закладки (приблизні витрати на 1 т готової продукції)

Мармелад желейно-фруктовий, формовой

4,2 кг

Мармелад желейний, формовой  

5,0 кг

Мармелад  желейний, різаний      

5,8 кг

Пастила       

2,5 кг

Зефір

2,8 кг

Пташине молоко       

2,8 кг

Крім монокомпонентів, наша компанія розробила ряд  комплексних стабилізаційних і емульгуючих сумішей для виробництва харчової продукції і адаптованих під виробництво конкретних виробів.. Ці препарати на основі не тільки карагинанів, але й на гуаровій камеді, камеді тари, камеді рожкового дерева, ксантановій камеді, кмц (карбоксиметил целюлозы), емульгаторах, пшеничній і соєвій клітковинах, фосфатах, цитратах, ГДЛ (глюконо-дельта лактоні)  та інших компонентах.

Вони дуже широко використовуються у харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємопосилюються (завдяки ефектам синергізма) виходить гарний виробничий та економічний ефект.

Вся продукція  супроводжується технологічною підтримкою наших спеціалістів та всіма дозвільними документами. Завдяки   нашим старанням, всі інгредієнти для наших стабілізаційних систем, закупляємо безпосередньо на заводах - виробниках, тому наші ціни є демократичними!!!

Зателефонуйте нам і наші спеціалісти допоможуть Вам підібрати з нашого асортименту продукти, які максимально підійдуть для Вашого виробництва!!!

 

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page