Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Камедь рожка

Компанія Віанокс - одна із лідерів на ринку харчових інгредієнтів України, пропонує Вашій увазі ефективний загущувач - камедь рожкового дерева (Е410, камедь рожка, рожок, кораб, камедь кораба, Locust carab bean gum).  Цей компонент вже дуже довгий час використовується в молочній промисловості, як складовий компонент  стабілізаторів для виробництва морозива,  йогуртів, сметани, плавлених сирів та  багатьох інших  продуктів.

  1. Походження (місце зростання, зовнішній опис).

Рожкове  дерево вирощують на півдні Марокко і в Чилі.  Борошно з бобів Рожкового дерева – Е410 получають, приміняя  плоди дерева Ceratonia siliqua L.

  1. Будова (формула, хімічні і фізичні властивості).

Полісахаридна структура кораба (камеді рожкового дерева) утворена з довгих лінійних ланцюгів, що складаються з молекул D-маноза з бічним ланцюгом D-галактози.  Розподіл бічних ланцюгів галактози не впорядковано.  Співвідношення Маноз і галактози в молекулі кораба - 4:1.

 Камеді рожка  розчинна в гарячій воді,  і найбільша в'язкость досягається при температурах понад 80˚С.  При концентрації (2-3)% утворюється густа пастоподібна маса, але не гель.

3.Виробництво.

Рожкове дерево  получають простим помелом ендосперму насіння, не піддаючи абсолютно ніякої модифікації.  Більш жорстку оболонку насіння рожкового дерева розмягчають сірчаною  кислотою.

4.Використання.

Харчовим системам камедь рожкового дерева надає кремообразную структуру, вона чутлива до кислотності середовища.  В "холодних" технологічних процесах проблем зазвичай не виникає, однак при високих температурах ефект від присутності в системі знижується.  При використанні в комбінації з іншими камедями, зокрема, із ксантановою,  камедю тара, гуаровою камедю, камедь рожкового дерева  проявляє  синергетичний ефект.

В  молочній промисловості  цей компонент уже дуже  довгий  час  примінявся, як складовий  компонент  стабілізаторів для виробництва  морозива,  йогуртів, сметани, плавлених сирів, сгущеного молока та багатьох  інших  продуктів.

Нами разраблені ряд  комплексних  стабілізаційних  та  емульгуючих сумішів для виробництва  молочної  продукції. Ці препарати основані на карагінанах, гуаровій камеді, камеді тари, камеді рожкового дерева, ксантановій камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, регуляторах кислотності  та інших компонентах. Вони  дуже  широко приміняються  в харчовій  промисловості, а поскільки компоненти сумішів взаємопосилюються (внаслідок ефекту синергізма), получається добрий виробничий  та  економічний ефект.

Камедь рожкового дерева упакована в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших фахівців і всіма дозвільними документами.  А завдяки тому, що ми закуповуємо всі інгредієнти  для наших стабілізаційних систем  прямо на заводах - виробниках, наші ціни реально демократичні.

Передзвоніть нам і наші спеціалісти допоможуть підібрати із  нашого асортименту продукт, максимально підходящий для Вас.

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page