Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Стабілізатори для виробництва паштетів

Компанія Віанокс пропонує широкий спектр стабілізаційних систем  для  виробництва консервів та паштетів, кковбасних виробів та делікатесної продукції з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід і якість готової продукції !!! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціональними сумішами!  Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дають надійне і ефективне утримання вологи (бульйону), відсутність синерезису (відсікання вологи в процесі зберігання), починають зв'язувати вологу "на холодну", що надає деякі зручності в роботі з сировиною. Всі препарати добре витримують високі температури і призначені для консервного виробництва!

Проттект 30- це тий варіант стабілізатора  для паштетів, коли треба отримати підвищену густоту фаршу. Гідратація Проттект 30 1:30. Завдяки вдало підібраному складу даний препарат має і хороші емульгуючі властивості. Проттект 30 дозволяє отримувати паштет, який добре нарізається на скибочки, не втрачаючи при цьому пластичних властивостей для розмазування на хлібі.

Проттект К4- це порівняно недорогий наповнювач на основі комплексу клітковин і білків з гідратацією 1: 10-12. У деяких випадках може служити альтернативою соєвому ізоляту. Володіє хорошими емульгуючими властивостями.

Проттект 03- хороший стабілізатор, призначений для виробництва намазуємих паштетів, в складі набір камедей, що дозволяє надійно зв'язати всю вологу вже в куттері. Володіє не тільки відмінними стабілізуючими властивостями, але і виступає як відмінний емульгатор.

Переваги застосування стабілізаційних систем:

  • підвищується стабільність емульсії;
  • поліпшується консистенція і товарний вигляд готового продукту;
  • поліпшується смак продукту, продукт стає більш соковитим;
  • можливе застосування в рецептурі більшої кількості жирної сировини;
  • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу;
  • підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні;
  • підвищується густоту фаршу;
  • збільшується вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;

 

Крім комплексних рішень ми можемо запропонувати нашим споживачам окремі компоненти: каррагенани, гуарову камідь, камідь тари, камідь рожкового дерева, ксантанову камідь, кмц (карбоксиметил целюлозу), альгінат натрію, емульгатори, харчові волокна, фосфати, ГДЛ (глюконо-дельта лактон), цитрати  і інші компоненти. Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою і надається весь пакет супровідних документів. Уся сировина закуповується безпосередньо на заводах - виробниках, що дає можливість надавати демократичні ціни при стабільно високій якості наших інгредієнтів !!! Ефективність і висока якість наших сумішей можлива тільки завдяки якісній і високо функціональній сировині та  глибоким знанням в компонуванні інгредієнтів наших технологів.

Всі наші компоненти ми реалізуємо в багатошарових паперових мішках з поліпропіленовим вкладишем по 25кг

.Зателефонуйте нам і наші фахівці допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, що максимально підходить для Вас !!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page