Стабілізатори для виробництва паштетів

Компанія Віанокс пропонує широкий спектр стабілізаційних систем для виробництва консервів та паштетів, кковбасних виробів та делікатесної продукції з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід і якість готової продукції !!! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціональними сумішами! Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дають надійне і ефективне утримання вологи (бульйону), відсутність синерезису (відсікання вологи в процесі зберігання), починають зв'язувати вологу "на холодну", що надає деякі зручності в роботі з сировиною. Всі препарати добре витримують високі температури і призначені для консервного виробництва!
Проттект 30- це тий варіант стабілізатора для паштетів, коли треба отримати підвищену густоту фаршу. Гідратація Проттект 30 1:30. Завдяки вдало підібраному складу даний препарат має і хороші емульгуючі властивості. Проттект 30 дозволяє отримувати паштет, який добре нарізається на скибочки, не втрачаючи при цьому пластичних властивостей для розмазування на хлібі.
Проттект К4- це порівняно недорогий наповнювач на основі комплексу клітковин і білків з гідратацією 1: 10-12. У деяких випадках може служити альтернативою соєвому ізоляту. Володіє хорошими емульгуючими властивостями.
Проттект 03- хороший стабілізатор, призначений для виробництва намазуємих паштетів, в складі набір камедей, що дозволяє надійно зв'язати всю вологу вже в куттері. Володіє не тільки відмінними стабілізуючими властивостями, але і виступає як відмінний емульгатор.
Переваги застосування стабілізаційних систем:
- підвищується стабільність емульсії;
- поліпшується консистенція і товарний вигляд готового продукту;
- поліпшується смак продукту, продукт стає більш соковитим;
- можливе застосування в рецептурі більшої кількості жирної сировини;
- стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу;
- підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні;
- підвищується густоту фаршу;
- збільшується вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;
Крім комплексних рішень ми можемо запропонувати нашим споживачам окремі компоненти: каррагенани, гуарову камідь, камідь тари, камідь рожкового дерева, ксантанову камідь, кмц (карбоксиметил целюлозу), альгінат натрію, емульгатори, харчові волокна, фосфати, ГДЛ (глюконо-дельта лактон), цитрати і інші компоненти. Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою і надається весь пакет супровідних документів. Уся сировина закуповується безпосередньо на заводах - виробниках, що дає можливість надавати демократичні ціни при стабільно високій якості наших інгредієнтів !!! Ефективність і висока якість наших сумішей можлива тільки завдяки якісній і високо функціональній сировині та глибоким знанням в компонуванні інгредієнтів наших технологів.
Всі наші компоненти ми реалізуємо в багатошарових паперових мішках з поліпропіленовим вкладишем по 25кг
.Зателефонуйте нам і наші фахівці допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, що максимально підходить для Вас !!!