Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Пшенична клітковина

Компанія Віанокс - один із лідерів на ринку харчових інгрідієнтів України, пропопнує широкий ассортимент харчових волокон (харчова клітковина, клітковина, целюлоза, пшенична клітковина, соева клітковина, суміші харчових волокон) для харчової та м'ясної  промисловості зокрема.

В основному  клітковина  складається з баластних речовин і має велике значення з точки зору біологічної цінності і принципів здорового харчування. Клітковина являється харчовими волокнами і дозволена до застосування як харчова добавка. Вона служить не тільки для збагачення продуктів баластними речовинами, а й пропонує цілий ряд функціональних і технологічних рішень.

Вологозв'язуюча здатність. Головна функціональна особливість клітковини–її висока вологозв'язуюча і жирозв'язуюча здатність. Так як волокна клітковини мають капілярну структуру, утримання води відбувається не тільки поверхнею волокон, а й всередині капілярних каналів, в результаті чого волога рівномірно розподіляється і міцно утримується в тривимірному каркасі, покращуючи структуру готового продукту. Додавання всього 2% харчових волокон значно підвищує показник вологозв'язування в харчовій системі. Так як рідина транспортується в серцевину волокон целюлози по капілярах, консистенція не піддається ніякому негативному впливу, і таким чином забезпечується стабільність продукту.

Стабілізація та покращення консистенції (текстури). Завдяки абсорбуючим властивостям волокон значно зменшується кількість проблем з розшаруванням харчових емульсій. Ступінь зв'язування жиру клітковиною на пряму залежить від довжини волокна (максимум 1:12). На відміну від більшості інших набухаючих і водопоглинаючих засобів, клітковина нерозчинна в воді та жирі. Це дозволяє досягти гарного зв'язування води при одночасному поліпшенні консистенції.

Емульгуюча дія. В принципі, харчова клітковина не являєься емульгатором, але було дослідно встановлено,що клітковина підтримує дію емульгаторів, а в деяких харчових системах вона може навіть повністю замінити емульгатор.

Асортимент харчових волокон

Асортимент харчових волокон

Походження харчових волокон

Вологозв'язуюча здатність

Жирозв'язуюча здатність

Проттект К30

Пшенична

клітковина

1:12

1:5

Проттект К25

Пшенична

клітковина

1:7

1:4

Проттект К16

Пшенична

клітковина

1:5

1:3,5

Проттект К12

Пшенична

клітковина

1:4

1:2,5

 

Використання клітковини для виробництва паштетів : Клітковина Проттект успішно застосовується при виробництві паштетів, надаючи продукту ніжність, пластичність (намазуємість і одночасно нарізаємість продукту).

Клітковина може здійснювати великий вплив на структуру, пружність і консистенцію готового продукту. Завдяки структуроутворюючій дії цей продукт частково може замінити емульгатор, запобігти появі жирного присмаку, що дозволяє збільшити кількість жирної сировини в рецептурах, додасть продукту приємний, стійкий і м'який смак. Харчові волокна сприяють «розпушуванню» паштету в ж / б банку, і фіксують цей обсяг навіть при тривалому зберіганні.

Клітковина закладається на початку процесу подрібнення разом з бульйоном в сухому вигляді в кількості до 2% від основної сировини.

Клітковину Проттект беруть собі на озброєння багато виробників продукції лікувально-профілактичних напрямів, з акцентами «ЕКО», «БІО» і т.д.

Залежно від виду і ступеня помолу клітковини вона може бути упакована в багатошарові паперові мішки по 10, 15, 20 або 25 кг.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших фахівців і всіма дозвільними документами. А завдяки тому, що ми намагаємося всі інгрідієнти для наших стабілізаційних систем закуповувати безпосередньо на заводах - виробниках, наші ціни цілком демократичні !!!

Зателефонуйте нам і наші спеціалісти  допоможуть підібрати  з нашого асортимента продукт, який буде максимально Вам підходити!!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page