Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

ПРОТТЕКТ 03 комплексна стабілізаційна суміш

Компанія Віанокс пропонує широкий спектр стабілізаційних систем  для  виробництва консервів і паштетів, колбасних виробів і делікатесної продукції з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід і якість готової продукції !!! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціооонннальними сумішами!  Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дозволяють надійно і ефективно утримувати вологу (бульйон), завдяки нашим сумішам у Вашому харчовому виробі буде відсутній синерезис (відсікання вологи в процесі зберігання), стабілізаційна суміш починає пов'язувати вологу "на холодну", що надає деякі зручності в роботі з сировиною.

Всі препарати добре витримують високі температури і призначені для консервного виробництва!

Стабілізаційна система ПРОТТЕКТ 03 – високоякісний продукт українського виробництва, який не поступається за своїми властивостями всім існуючим імпортним аналогам і відрізняється доступною ціною.

ПРОТТЕКТ 03- хороший стабілізатор, призначений для виробництва намазуємих паштетів, в складі набір камедей, що дозволяє надійно зв'язати всю вологу вже в куттері. Володіє не тільки відмінними стабілізуючими властивостями, але і виступає як відмінний емульгатор. Ця суміш являє собою нове покоління стабілізаторів рослинного походження з рядом суттєвих переваг:

  • високий економічний ефект від застосування;
  • абсолютно нейтральний смак і запах;
  • відмінні емульгуючі і стабілізуючі властивості;
  • має високу вологозв"язуючу здатність;
  • забезпечує бездоганну консистенцію;
  • надає високу стійкість емульсії.
  • дає можливість застосування в рецептурі більшої кількості жирної сировини;
  • збільшується вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;
  • підвищується густота фаршу
  • підвищуєтся стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні
  • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу
  • поліпшується смак продукту, продукт стає більш соковитим

 

Стабілізатор ПРОТТЕКТ 03- дрібнодисперсний порошок практично білого кольору. Набухає у воді, утворюючи в'язкі, стійкі до температури і механічних впливів золі, емульгує і стабілізує дисперсні системи в діапазоні температур від 0 до 121 градусів за Цельсієм.

Крім комплексних рішень ми можемо запропонувати нашим споживачам окремі компоненти: каррагенани, гуарову камідь, камідь тари, камідь рожкового дерева, ксантанову камідь, кмц (карбоксиметил целюлозу), альгінат натрію, емульгатори, харчові волокна, фосфати, ГДЛ (глюконо-дельта лактон), цитрати  і інші компоненти. Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою і надається весь пакет супровідних документів. Уся сировина закуповується безпосередньо на заводах - виробниках, що дає можливість надавати демократичні ціни при стабільно високій якості наших інгредієнтів !!! Ефективність і висока якість наших сумішей можлива тільки завдяки якісній і високо функціональній сировині та  глибоким знанням в компонуванні інгредієнтів наших технологів.

Всі наші компоненти ми реалізуємо в багатошарових паперових мішках з поліпропіленовим вкладишем по 25кг

.Зателефонуйте нам і наші фахівці допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, що максимально підходить для Вас !!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page