ПРОТТЕКТ 60 комплексна стабілізаційна суміш

Компанія Віанокс пропонує широкий спектр стабілізаційних систем для виробництва консервів і паштетів, колбасних виробів і делікатесної продукції з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід і якість готової продукції !!! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціональними сумішами! Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дозволяють надійно і ефективно утримувати вологу (бульйон), завдяки нашим сумішам у Вашому харчовому виробі буде відсутній синерезис (відсікання вологи в процесі зберігання), стабілізаційна суміш починає пов'язувати вологу "на холодну", що надає деякі зручності в роботі з сировиною.
Всі препарати добре витримують високі температури і призначені для консервного виробництва!
Стаабілізаційна суміш ПРОТТЕКТ 60– високоякісний продукт українського виробництва, який не поступається за своїми властивостями всім існуючим імпортним аналогам і відрізняється доступною ціною.
Самий універсальний препарат в консервному напрямку -ПРОТТЕКТ 60. Цей стабілізатор один з довгожителів нашого прайса! Являє собою суміш на основі камедей і каррагенанів з гідратацією в тушонках 1: 100, Додається при складанні фаршу. Добре загущує «на холодну», дає гель бульйонного кольору, відсутнє відсікання вологи (синерезис) під час зберігання.Ця суміш являє собою нове покоління стабілізаторів рослинного походження з рядом суттєвих переваг:
- високий економічний ефект від застосування;
- абсолютно нейтральний смак і запах;
- відмінні емульгуючі і стабілізуючі властивості;
- має високу вологозв"язуючу здатність;
- забезпечує бездоганну консистенцію;
- надає високу стійкість емульсії.
- дає можливість застосування в рецептурі більшої кількості жирної сировини;
- збільшується вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;
- підвищує стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні
- поліпшується смак продукту, продукт стає більш соковитим
Стабілізатор ПРОТТЕКТ 60- дрібнодисперсний порошок практично білого кольору. Набухає у воді, утворюючи в'язкі, стійкі до температури і механічних впливів гелі, емульгує і стабілізує дисперсні системи в діапазоні температур від 0 до 121 градусів за Цельсієм.
Крім комплексних рішень ми можемо запропонувати нашим споживачам окремі компоненти: каррагенани, гуарову камідь, камідь тари, камідь рожкового дерева, ксантанову камідь, кмц (карбоксиметил целюлозу), альгінат натрію, емульгатори, харчові волокна, фосфати, ГДЛ (глюконо-дельта лактон), цитрати і інші компоненти. Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою і надається весь пакет супровідних документів. Уся сировина закуповується безпосередньо на заводах - виробниках, що дає можливість надавати демократичні ціни при стабільно високій якості наших інгредієнтів !!! Ефективність і висока якість наших сумішей можлива тільки завдяки якісній і високо функціональній сировині та глибоким знанням в компонуванні інгредієнтів наших технологів.
Всі наші компоненти ми реалізуємо в багатошарових паперових мішках з поліпропіленовим вкладишем по 25кг
.Зателефонуйте нам і наші фахівці допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, що максимально підходить для Вас !!!