Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Функціональні суміші в консервному виробництві

Компанія Віанокс пропонує широкий спектр стабілізаційних систем  для  виробництва консервів і паштетів, колбасних виробів і делікатесної продукції з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід і якість готової продукції !!! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціональними сумішами!  Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дозволяють надійно і ефективно утримувати вологу (бульйон), завдяки нашим сумішам у Вашому харчовому виробі буде відсутній синерезис (відсікання вологи в процесі зберігання), стабілізаційна суміш починає пов'язувати вологу "на холодну", що надає деякі зручності в роботі з сировиною.

Всі препарати добре витримують високі температури і призначені для консервного виробництва!

Самий універсальний препарат в консервному напрямку -ПРОТТЕКТ 60. Цей стабілізатор один з довгожителів нашого прайса! Являє собою суміш на основі камедей і каррагенанів з гідратацією в тушонках 1: 100, Додається при складанні фаршу. Добре загущує «на холодну», дає гель бульйонного кольору, відсутнє відсікання вологи (синерезис) під час зберігання.

ПРОТТЕКТ 100 - комплексна стабілізаційна система з високим ступенем гідратації, до складу якої входять камеді і каррагенани.  Даний препарат має підвищену гідратацію 1:150 по волозі. Не сильно густить «на холодну», що дозволяє працювати з більш рідким фаршем. Термостабільні якості гелю дозволяють ефективно використовувати Проттект 100 в консервному виробництві.

Проттект 30- це тий варіант  стабілізатора для паштетів, коли потрібно отримати підвищену густоту фаршу. Гідратація Проттект 30 1:30. Завдяки вдало підібраному складу даний препарат має хороші емульгуючі властивості. Проттект 30 дозволяє отримувати паштет, який добре нарізається на скибочки, не втрачаючи при цьому пластичних властивостей для розмазування на хлібі.

 

ПРОТТЕКТ 30- це відмінний варіант стабілізатора для паштетів,  він дозволяє отримати підвищену густоту фаршу. Гідратація ПРОТТЕКТ 30 1:30.

 

Проттект К4 - це порівняно недорогий наповнювач на основі комплексу  клітковини та білків з гідратацією 1: 10-12. У деяких випадках може служити альтернативою соєвому ізоляту, Володіє хорошими властивостями.

Проттект 03- хороший стабілізатор, призначений для виробництва намазуємих паштетів, добре загущуючих основу

Ефективність і висока якість наших сумішей можливе завдяки якісномій і високо функціональній сировині: каррагенани, гуарову камідь, камідь тари, камідь рожкового дерева, ксантанову камідь, кмц (карбоксиметил целюлозу), альгінат натрію, емульгатори, харчові волокна, фосфати, ГДЛ (глюконо-дельта лактон), цитрати  і інші компоненти.. Це дозволило нам зайняти лідируючі позиції у виробництві  комплексних стабілізаційних, наповнюючих і емульгуючих а також інших  видів сумішей  для м"ясоперобної, молочної, кондитерської, хлібобулочної  і інших видів харчової промисловості.

Ми реалізуємо  всі наші компоненти  в багатошарових паперових мішках з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших фахівців і всіма дозвільними документами. А завдяки тому, що ми намагаємося всі інгрідієнти для наших стабілізаційних систем закуповувати безпосередньо на заводах - виробниках, наші ціни цілком демократичні !!!

Зателефонуйте нам і наші спеціалісти  допоможуть підібрати  з нашого асортимента продукт, який буде максимально Вам підходити!!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page