Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Фосфати для консерв з яловичини

Компанія Віанокс пропонує широкий спектр  фосфатних систем  для  виготовлення консервів з яловичини, свинини та м'яса птиці які допоможуть Вам збільшити вихід і якість готової продукції !! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими фосфатними сумішами! Особливістю пропонованих нами фосфатних систем,  є їх дуже хороша розчинність, що якісно виділяє їх в порівнянні з іншими аналогічними продуктами на ринку фосфатів і дозволяє використовувати їх не тільки для ковбасних виробів, але і для розсолів! При контакті з водою і незначному помішуванні наші продукти моментально розчиняються, і відповідно починають працювати. Другий позитив - це відсутність злежування і грудкуваті фосфатів, що дозволяє їх з успіхом використовувати не тільки м'ясопереробним підприємствам, але і виробникам сухих харчових композицій!

Серед інших пропозицій звертаємо Вашу увагу на комплексну фосфатну суміш на основі високорозчинних фосфатних груп яка призначена для виробництва м'ясних консервів, ковбасних і шинкових виробів (в тому числі і для інжекції) і інших продуктів зі яловичиниПРОТТЕКТ Ф1. Ця суміш розроблена в процесі тривалих експериментів, які показали максимальні виходи і найнадійніше утримання вологи в кусковому м'ясі, середньо- і дрібно подрібненому фарші з свинини, яловичини і телятини. Завдяки якісній вхідній сировині даний продукт вирішує ряд технологічних і економічних рішень:

- коригує рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу;

- надає щільність і одночасно соковитість готового продукту, робить його більш ніжним на смак;

- добре розчинний навіть у холодній воді;

- коригує кольороутворення в «м'ясних» виробах;

- володіє невеликим «консервуючим ефектом»

- не злежується в процесі тривалого зберігання, зберігає сипкість;

- не комкуеться при контакті з водою

- дає високий економічний ефект від застосування;

 - має емульгуючі і стабілізуючі властивості;

 - збільшує вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;

 - підвищує стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні

 - стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу

 ПРОТТЕКТ Ф1 можна використовувати як ефективний варіант регулювання кислотності при виробництві м'ясопродуктів. Він створює певну кислотність фаршу, і взаємодіє з м'ясними білками, що дозволяє останнім прийняти на себе певну кількість вологи. Оптимальне дозування ПРОТТЕКТ Ф1 становить 0,4% від маси основної сировини, максимальне дозування 0,75% від маси виходу продукту (вміст кількості фосфатів у перерахунку на P2O5 не повинна перевищувати в продукті 0,4%)

Окрім кооомплексних рішень  ми можемо запропонувати нашим споживачам окремі компоненти: триполіфосфат натрію, пірофосфат натрію, динатрійфосфат, гексаметафосфат, а також : каррагенани, гуарову камідь, камідь тари, камідь рожкового дерева, ксантанову камідь, кмц (карбоксиметил целюлозу), альгінат натрію, емульгатори, харчові волокна, фосфати, ГДЛ (глюконо-дельта лактон), цитрати  і інші компоненти. Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою і надається весь пакет супровідних документів. Уся сировина закуповується безпосередньо на заводах - виробниках, що дає можливість надавати демократичні ціни при стабільно високій якості наших інгредієнтів !!! Ефективність і висока якість наших сумішей можлива тільки завдяки якісній і високо функціональній сировині та  глибоким знанням в компонуванні інгредієнтів наших технологів.

Всі наші компоненти ми реалізуємо в багатошарових паперових мішках з поліпропіленовим вкладишем по 25кг

.Зателефонуйте нам і наші фахівці допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, що максимально підходить для Вас !!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page