Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Емульгатори для паштетів

Компанія Віанокс - одна з лідерів на ринку харчових інгредієнтів України, пропонує широкий асортимент  емульгаторів для харчових виробництв!!! В нашому асортименті наявні емульгатори на основі моногліцеридів (моностеорату) жирних кислот, диглецеридів  жирных кислот (Mono- and Di-glycerides of fatty acids,  Е 471, Е472, E 472c) і ін. видів емульгуючих речовин, а також компонентів - синергістів, які посилюють роботу емульгаторів,  роблячи їх більш універсальними, сильними і більш функціональними. Наші  емульгатори  дозволяють підвищити якість готових продуктів і вирішити проблеми, що виникають при переробці жирової складової. Пропонуємо Вашій увазі найпопулярнішу комплексну суміш емульгаторів  і підсилюючих  їх роботу речовин - синергістів, для поліпшення емульсії паштетів, ковбас, напівфабрикатів та інших видів м'ясної продукції з підвищеним вмістом жиру – ПРОТТЕКТ 01.

Переваги застосування:

  • підвищується стабільність емульсії;
  • поліпшується консистенція і товарний вигляд готового продукту;
  • покращується смак продукту, видаляється неприємний жирний присмак;
  • можливе застосування в рецептурі більшої кількості жирної сировини;
  • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу;
  • підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні.
  • збільшується вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;

Рекомендовані дозування: 0,5 - 1%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється.

Спосіб застосування: додається в сухому вигляді разом з жирною сировиною.

Нами розроблений  ряд  інших  комплексних  стабілізаційних і емульгуючих сумішей для виробництва м'ясної продукції. Ці препарати засновані на моногліцеридах і дигліцеридах жирних кислот,  гуарової камеді, камеді тари, камеді рожкового дерева, ксантанової камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), каррагенанах, фосфатах, цитратах та інших компонентах. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємопідсилюються (в наслідок ефекту синергізму), виходить непоганий виробничий і економічний ефект.

Ми реалізуємо емульгатор ПРОТТЕКТ 01 в багатошарових паперових мішках з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших фахівців і всіма дозвільними документами. А завдяки тому, що ми намагаємося всі інгрідієнти для наших стабілізаційних систем закуповувати безпосередньо на заводах - виробниках, наші ціни цілком демократичні !!!

Зателефонуйте нам і наші спеціалісти  допоможуть підібрати  з нашого асортимента продукт, який буде максимально Вам підходити!!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page