Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Каррагинан RCK 1200

Компанія Віанокс - одна із лідерів на ринку харчових сумішей України, пропонує  Вашій увазі ефективні гелеутворювачі –  каррагенани (каррагенан, караген, Е407, Carrageenan). В нашому асортименті є лінійки  каппа і йота карагенанів Е407 і Е407а очищені, напів-очищені, стандартизовані під конкретні виробництва і з певними властивостями, які дуже широко використовуються м'ясокомбінатами.

Каррагенан - природний загусник, хороший вологозв'язуючий, стабілізуючий і желюючий агент, що отримується з певних видів червоних водоростей (класу Rhodophyceae). Найбільш відомою водорістю використовуваної для виробництва каррагенана, являється Chondrus crispus - темно-червона рослина, що нагадує петрушку, яке росте на скелях в океані на глибині до трьох метрів біля узбережжя Філіппінських островів, Канади, США, Франції.

Крім природних запасів водоростей цього класу останнім часом дедалі більше значення має промислове їх вирощування, переваги якого очевидні - з'являється можливість отримувати більш чисту сировину незалежно від зміни кліматичних умов. При промисловому виробництві, водорості екстрагують водою при високих температурах, в результаті чого отримують сипучий порошок білого кольору, розчинний у воді

Каррагенан (інакше його називають "ірландський мох") має гетерогенну структуру. Це лінійний полісахарид, що складається з частинок D-галактози і З, 6-ангідро-D-галактози. Один або більше атомів водню в молекулі каррагенана замінені сульфатною групою. За хімічним складом це гідроколоїд, що складається, головним чином, з калієвих, натрієвих, магнієвих і кальцієвих сульфатних складних ефірів галактози. Це дає велику кількість структурних варіацій.

Каррагенан має високу гелеутворюючу і вологозв'язуючу здатність. Внаслідок наявності на поверхні негативних зарядів легко взаємодіє з білками і катіонами; утворює після циклу "нагрів-охолодження" міцну просторову сітку. Нейтральний до смаку і запаху. При рН від 8 до 9 деякі типи каррагенанів мають виражену емульгуючу здатність. При цьому на відміну від інших добавок каррагенан в харчових системах одночасно формує з солерозчинних білків єдину матрицю і зміцнює її, забезпечуючи отримання необхідного технологічного ефекту.

Хочемо виділити з нашого асортименту очищений каррагенан RCK1200. Його явною перевагою є дуже висока вологозв'язуюча здатність. Друга властивість, яка дуже корисна як раз для виробників м'ясних консервів - можливість давати прозорі гелі та відсутність синерезису (відсікання вологи) в процесі тривалого зберігання.

!!! Застосування карагенану охоплює практично весь асортимент м'ясних продуктів, а саме:

- консерви м'ясні.

- варені ковбаси, сосиски, сардельки;

- ковбаси паштетні, ліверні;

- шинки цільном'язові;

- ковбаси копчені;

- м'ясні напівфабрикати;

Введення каррагенана в м'ясну сировину здійснюють в сухому (порошкоподібному) або гідратованому (розчиненому) вигляді.

Нами розроблений ряд  комплексних стабілізаційних и емульгуючих сумішей для виробництва харчової продукції і адаптований під виробництво конкретних харчових продуктів. Данні препарати основані не тільки на каррагенанах, але і на  гуаровій камеді, камеді тари, камеді рожкового дерева, ксантанової камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, пшеничної і соєвої клітковини, фосфатах, цитратах, ГДЛ (глюконо-дельта лактон)  і інших компонентах. Вони дуже широко використовуються в  харчовій промисловості,  а оскільки компоненти сумішей взаємопідсилюються  (внаслідок ефекту синергізму)- виходить непоганий виробничий і економічний ефект.

Всі наші каррагенани  упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших фахівців і всіма дозвільними документами. А завдяки тому, що ми намагаємося всі інгрідієнти для наших стабілізаційних систем закуповувати безпосередньо на заводах - виробниках, наші ціни цілком демократичні !!!

Зателефонуйте нам і наші спеціалісти  допоможуть підібрати  з нашого асортимента продукт, який буде максимально Вам підходити!!!

 

 

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page