Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Карагінан напівочищений

Компанія Віанокс - одна із лідерів на ринку харчових інгредієнтів України, пропонує Вашій увазі ефективні гелеутворювачі – карагінани (карагінан, караген, Carrageenan, Е 407). В нашому асортименті є  лінійка капа і йота карагінананов Е 407, и Е407а: очищенні, напівочищенні, стандартизовані під конкретні  виробництва  і із певними властивостями, які дуже широко використовуються молокопереробними підприємствами.

Карагінан- природний загусник, хороший вологозв´язувач, стабілізуючий і желюючий агент, що отримується з певних видів червоних водоростей (класу Rhodophyceae).  Найбільш відомою водорістю, яка приміняється  для виробництва карагінана, являється Chondrus crispus - темно-червона рослина, що нагадує петрушку, яке росте на скелях в океані на глибині до трьох метрів, біля узбережжя Філіппінських островів, Канади, США, Франції.

Крім природних запасів водоростей цього класу, останнім часом дедалі більше значення має промислове їх вирощування, переваги якого очевидні - з'являється можливість отримувати більш чисту сировину, незалежно від зміни кліматичних умов.  При промисловому виробництві, водорості екстрагують водою при високих температурах, в результаті чого отримують сипучий порошок білого кольору, розчинний у воді

Карагінан, (карагінана, інакше його називають "ірландський мох"), має гетерогенну структуру.  Це лінійний полісахарид, що складається з частинок D-галактози і З, 6-ангидро-D-галактози.  Один або більше атомів водню в молекулі замінені  сульфатною групою. За хімічним складом це гідроколоїд, що складається, головним чином, з калієвих, натрієвих, магнієвих і кальцієвих сульфатних складних ефірів галактози.  Це дає велику кількість структурних варіацій. Карагінан має високу гелеутворюючу та вологозв'язуючу здатність.  Внаслідок наявності на поверхні негативних зарядів, легко взаємодіє із білками і катіонами;  утворює після циклу "нагрів-охолодження" міцну просторову сітку,  нейтральний до смаку і запаху.  При рН від 8 до 9 деякі типи карагінанів мають виражену емульгуючу здатність.  При цьому, на відміну від інших добавок,  карагінан в харчових системах одночасно формує із солерозчинними білками єдину матрицю і зміцнює її, забезпечуючи отримання необхідного технологічного ефекту.

Якщо  виділити напівочищені  карагінани, то вигідною їх властивістю є здатність давати після процесів нагрівання-охолодження гелі, що володіють високою жорсткістю і волгоутриманням.  Ми представляємо кілька лінійок карагінанів, до того ще нами разраблені  ряд  комплексних стабілізаційних  та  емульгуючих сумішів  для виробництва  харчової продукції та адаптовані під виробництво конкретних виробів. Ці препарати  основані  не тільки  на  карагінанах, але  і  на  гуаровій камеді,  камеді тари, камеді рожкового дерева, ксантановій камеді,  кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, регуляторах кислотності  та  інших компонентах. Вони  дуже  широко приміняються  в харчовій  промисловості, а поскільки компоненти сумішів взаємопосилюються (внаслідок ефекту синергізма), получається хороший виробничий  та  економічний  ефект.

Всі наші карагінани упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших фахівців і всіма дозвільними документами.  А завдяки тому, що ми закупляємо всі  інгредієнти для наших стабілізаційних  систем прямо на заводах-виробниках, наші цени реально демократичні.

Передзвонить нам і наші спеціалісти  допоможуть підібрати із нашого асортименту  продукт, максимально підходящий для Вас.

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page