Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Карагенан очищений

Компанія Віанокс - одна із лідерів на ринку харчових інгредієнтів України, пропонує Вашій увазі ефективні гелеутворювачі – карагенани (карагенан, караген, Carrageenan, Е 407).  В нашому асортименті є лінійка  каппа і йота карагінананов Е 407, і Е407а: очищені, напівочищені, стандартизовані  під конкретні  виробництва  та  із певними властивостями, які дуже широко використовуються молокопереробними підприємствами.

Карагінан - природний загусник, хороший вологоутримувач, стабілізуючий і желюючий агент, що отримується із певних видів червоних водорослей (класу Rhodophyceae). Найбільш відомою водорістю, яку  використовують  для виробництва Карагінана, являється Chondrus crispus - темно-червона рослина, що нагадує петрушку, яке росте на скелях в океані на глибині до трьох метрів біля узбережжя Філіппінських островів, Канади, США, Франції.

Крім природних запасів водоростей цього класу, останнім часом дедалі більше значення має промислове їх вирощування, переваги якого очевидні - з'являється можливість отримувати більш чисту сировину, незалежно від зміни кліматичних умов.  При промисловому виробництві, водорості екстрагують водою при високих температурах, в результаті чого отримують сипучий порошок білого кольору, розчинний у воді

Карагінан (Інакше його називають "ірландський мох"), має гетерогенну структуру.  Це лінійний полісахарид, що складається з частинок D-галактози і З, 6-ангідро-D-галактози.  Один або більше атомів водню в молекулі карагінана замінені сульфатної групою.  За хімічним складом, це гідроколоїд, що складається, головним чином, із калієвих, натрієвих, магнієвих і кальцієвих сульфатних складних ефірів галактози.  Це дає велику кількість структурних варіацій. Карагінан має високу гелеутворюючу і вологозв´язуючу здатність.  Внаслідок наявності на поверхні негативних зарядів, легко взаємодіє із білками і катіонами;  утворює після циклу "нагрів-охолодження" міцну просторову сітку. Нейтральний до  смаку  та  запаху. При рН від 8 до 9 деякі типи карагінанів мають  виражену емульгуючу здатність.  При цьому, на відміну від інших добавок,  карагінан в харчових системах одночасно формує із солерозчинними білками єдину матрицю і зміцнює її, забезпечуючи отримання необхідного технологічного ефекту.

Якщо  виділити  очищені карагінани, то вигідною їх властивістю є здатність давати після процесів нагрівання-охолодження прозорі гелі, що володіють високою вологозв´язуючою  здатністю і великою еластичністю гелей.  Ми представляємо  кілька лінійок карагінанів, та  ще нами разроблені ряд  комплексних стабілізаційних  і емульгуючих сумішів  для виробництва  харчової продукції та адаптовані під виробництво конкретних виробів.  Ці препарати засновані не тільки на карагінанах , але і на  гуаровій камеді, камеді тари, камеді  рожкового дерева, ксантановій камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, регуляторів кислотності та інших компонентах. Вони  дуже широко приміняються  в харчовій  промисловості, а поскільки компоненти сумішів взаємопосилюються (внаслідок  ефекту синергізма), получається хороший  виробничий  та  економічний  ефект.

Всі наші карагінани упаковані в багатошарові паперові мішки із поліпропіленовим вкладишем по 25кг. Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших фахівців і всіма дозвільними документами.  А тому, що ми закупляємо всі  інгредієнти  для наших стабілізаційних систем  безпосередньо на заводах - виробниках, наші ціни цілком демократичні.

Передзвоніть нам і наші спеціалісти  допоможуть підібрати із нашого асортименту  продукт, максимально підходящий для Вас.

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page