Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Соева клітковина

Компанія Віанокс - одна з лідерів на ринку харчових інгредієнтів України, пропонує широкий асортимент харчових волокон (харчові волокна, харчова клітковина, клітковина, целюлоза, пшенична клітковина, бамбуковая клітковина, соєва клітковина, суміші харчових волокон)  для харчової промисловості.

 Соєва клітковина являє собою недорогий і якісний наповнювач, який увібрав в себе кращі властивості харчові волокона і соєвих продуктів, завдяки чому на багато краще може вирішити ряд технологічних завдань, які ставляться перед вищезгаданими інгредієнтами!

Соєва клітковина з успіхом можна застосовувати в тих сферах, де на сьогоднішній день використовують ряд соєвих продуктів: борошно, концентрат і ізолят соєвого білка. Якщо провести паралелі між цими інгредієнтами, то з упевненістю можна стверджувати, що соєва клітковина  практично в два рази перевершує той же соєвий ізолят по гідратації, що дозволить закладати її в сформованих рецептурах практично в два рази менше, або при аналогічних закладках отримати більш щільну консистенцію готового виробу! Завдяки наявності клітковини в нашому продукті значно гасяться присмаки і запахи, які виникають при підвищених дозах соєвих продуктів. Важливим фактором є порядок ціни на соєву клітковину – в середньому вона дешевше того ж соєвого ізоляту на 40%!

Хочеться акцентувати увагу споживачів, що соєва клітковина в значній частині складається з баластних речовин - харчових волокон, що має велике значення з точки зору біологічної цінності і принципів здорового харчування. Вона служить не тільки для збагачення продуктів баластними речовинами і білком, а й пропонує цілий ряд функціональних і технологічних рішень.

Вологозвязуюча здатність. Головна функціональна особливість клітковини– її висока вологозв'язуюча (1: 8 «на холодну» і 1:12 «на гарячу») жирозвязуючу здатність (до 1: 5). Так як волокна клітковини мають капілярну структуру, утримання води відбувається не тільки поверхнею волокон, а й всередині капілярних каналів, в результаті чого волога рівномірно розподіляється і міцно утримується в нинішньому тривимірному каркасі, покращуючи структуру готового продукту. Додавання всього 1-2% харчових волокон значно підвищує показник водозвязування в харчовій системі. Так як рідина транспортується в серцевину волокон целюлози по капілярах, консистенція не береться ніякому негативному впливу, і таким чином забезпечується стабільність продукту.

Емульгуюча дія. В принципі,  соєва клітковина не є емульгатором, але було дослідно встановлено, що клітковина підтримує дії емульгаторів, а в деяких харчових системах вона може навіть повністю замінити емульгатор.

Харчові волокна беруть собі на озброєння багато виробників продукції лікувально-профілактичного напрямками, з акцентами «ЕКО», «БІО» і т.д.

Соєва клітковина  упакована в багатошарові паперові мішки по 25кг.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших спеціалістів і усіма дозвільними документами. А завдяки тому, що ми стараємося всі інгредієнти для наших сумішей закупляти безпосередньо на заводах-виробниках, тому наші ціни демократичні!

Телефонуйте нам і наші спеціалісти допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, який максимально Вас влаштує!!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page