Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Карагинан

Компанія Віанокс - одна із лідерів на ринку харчових інгредієнтів України, пропонує асортимент каппа и йота карагинанів (Е 407, Е407а, карагинан, Carrageenan, очищений, напівочищений, стандартизовані під конкретні виробництва і з визначеними властивостями).

Карагинан - природный  згущувач , хороший вологозвязуючий , стабілізуючий  і желюючий агент, який отримують із визначених видів червоних водоростей (класу Rhodophyceae). Найбільш відомою водорістю, яку використовують для виробництва  карагинана, являється Chondrus crispus - темно-червона рослина, яка нагадує петрушку, яка росте на скалах в океанах на глибині до трьох метрів на побережжі Філіпінських островів, Канади, США, Франції.

Помимо природних запасів водоростей цього класу останній часом велике значення має їх  промислове вирощування , перевагами якого є можливість отримувати більш чисту сировину не залежно від змін кліматичних умов. При промисловому виробництві, водорості екстрагують водою при високих температурах, в результаті чого отримують сипучий порошок білого кольору, розчинний у воді. Карагинан (інакше його називають "ірландський мох") має гетерогенну структуру. Це лінійний полісахарид, що складається з частинок D-галактози і З, 6-ангидро-D-галактози. Один або більше атомів водню в молекулі карагинана замінені сульфатної групою. За хімічним складом це гідроколоїд, що складається, головним чином, з калієвих, натрієвих, магнієвих і кальцієвих сульфатних складних ефірів галактози. Це дає велику кількість структурних варіацій..

Карагинан має високу гелеутворюючу і вологозв'язуючу здатність. Внаслідок наявності на поверхні негативних зарядів легко взаємодіє з білками і катіонами; утворює після циклу "нагрів-охолодження" міцну просторову сітку. Нейтральний до смаку і запаху. При рН від 8 до 9 деякі типи карагинанів мають виражену емульгуючу здатність. При цьому на відміну від інших добавок карагинан в харчових системах одночасно формує з солерозчинними білками єдину матрицю і зміцнює її, забезпечуючи отримання необхідного технологічного ефекту

Нами розроблено ряд  комплексних стабілізаційних і емульгуючих сумішей для виробництва харчової продукції та адаптовані під виробництво конкретних виробів. Ці препарати основані не тільки на  карагинанах, але і на  гуаровій камеді, камеді тари, камеді ріжкового дерева, ксантановій камеді, кмц (карбоксиметил целюлоза), емульгаторах, пшеничної і соєвої клітковини, фосфатах, цитратах, ГДЛ (глюконо-дельта лактоні)  і інших компонентах. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємопідсилюються (завдяки ефекту синергізму), виходить хороший виробничий і економічний ефект.

Все наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовими вкладишами  по 25кг.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших спеціалістів і усіма дозвільними документами. А завдяки тому, що ми стараємося всі інгредієнти для наших сумішей закупляти безпосередньо на заводах-виробниках, тому наші ціни демократичні!

Телефонуйте нам і наші спеціалісти допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, який максимально Вас влаштує!!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page