Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

ГДЛ (глюконо-дельта лактон)

Компанія Віанокс пропонує регулятор кислотності- ГДЛ (глюконо-дельта лактон, лактон глюконової кислоти, Е 575) – добре розчинний продукт, який застосовують в м’ясній, молочній, кондитерській, рибній і в інших напрямках харчової промисловості..

Глюконо-дельта лактон (ГДЛ) – білий, практично без запаху кристалічний порошок має злегка солодкувато-кислуватий присмак, добре розчинний у воді.

  Для підвищення інтенсивності і стабільності забарвлення, регулювання смакових якостей , регулювання рН харчових виробів  рекомендується застосовувати  глюконо-дельта лактон. Як регулятор смаку ( придає певну пікантну кислинку) і як регулятор кислотності його застосовують в харчовій промисловості. В кондитеській промисловості його застосовують при складанні двофазних розпушувачів.

В розчинах ГДЛ гідролізується  в глюконову кислоту, поступово знижуючи рН системи. При встановленні рівноваги із лактону, який має слабокислу реакцію, виникає глюконова кислота з кислим смаком і низьким показником рН.

Знижений рН-рівень встановлюється в проміжку 40 до 60 хвилин і більше, в залежності від концентрації ГДЛ і температури. При температурі 25°С рівновага встановлюється через 3 год, при 40° С - через 1 год.

Дозування в харчових продуктах коливається від 0,15 до 2% глюконо-дельта лактона  від маси готового продукту.

Окрім  глюконо-дельта лактона, нами розроблено ряд  комплексних стабілізаційних і емульгуючих сумішей для виробництва кондитерської продукції. Ці препарати основані на карагинанах, гуаровій камеді, камеді тари, камеді ріжкового дерева, ксантановій камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), білках, емульгаторах, пшеничної і соєвої клітковини, альгінатах, цитратах, фосфатах  і інших компонентах. Ці інгредієнти і в чистому виді дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а в сумішах їх робота взаємо підсилюється (в наслідок ефекта синергізму).Таким чином при використанні комплексних сумішей виходить чудовий виробничий і економічний ефек.

Ми реалізуємо  Глюконо-дельта лактон (ГДЛ) в мішках з поліпрополеновою вкладкою  по 25кг.

Вся продукція сопроводжується технологічною підтримкою наших спеціалістів і усіма дозвільними документами. А завдяки тому, що ми стараємося всі інгредієнти для наших комплексних сумішей закупляти безпосередньо на заводах-виробниках, наші ціни демократичні!!!

Телефонуйте нам і наші спеціалісти допоможуть підібрати з   нашего асортименту продукт, який максимально Вам підійде!!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page