Оберіть мову:

iанокс"

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

+380 (95) 053-93-60

Facebook Viber WhatsApp Telegram Instagram

Камідь гуара

Компанія Віанокс - одна из лідерів на ринку харчових інгредієнтів України, пропонує високов’язкий, добре розчинний і ефективний харчовий загусник - гуарову камідь (гуар, Е412, Guar Gum). В нашому асортименті  є гуарова  камідь з вязкістю   1%-го розчину мінімум 5000сps и 6000cps

Гуарова камідь – це полісахарид , який набухає в холодній воді, проте нагрів розчину гуарової камеді  скорочує час для отримання повної сили в’язкості. Досягнута в’язкість залежить від температури, часу, концентрації, рН, швидкості перемішування і розмірів частинок порошку. В холодній воді максимальна вязкість може бути досягнена через 1-4 години..

1.Походження. Смола міститься в ендоспермі зерна стручкової однорічної рослини двох типів, які ростуть в Індії. Його вирощують протягом багатьох віків і використовують в їжу людини.   Боби – біля 15 см довжиною, містять від 6 до 9 насіння діаметром  2-3 мм. Насіння містить до 70% камеді (вищий полісахарид – галактоманнан).

2.Будова. Гуарова камідь– це вуглеводний полімер.  Гуар являє собою полісахарид із групи галактоманів, в якому від основного ланцюга, що складається із ланок манози, відходять бокові ланки галактози. Причому, одна ланка галактози приходиться на дві ланки манози.

Гуар (Е412),  використовується в харчовій промисловості, містить( в процентному співвідношенні) : полісахариду – 85,0; протеїна – 3,7; сирої клітковини – 1,5; золи – 0,6; вологи – 5-8. Гуар має нейтральний смак і запах, розчиняється в холодній воді, утворюючи в’язкі розчини  в області рН 2,5 – 7,0.

3.Виробництво. Камідь гуара  або  просто гуар отримують простим помелом насіння рослини Cyamopsis tetragonoloba L. Эндосперму відокремлюють в процесі подрібнення, просіювання і розмелювання в дрібний порошок. Завдяки багатостадійному процесу очищення, отримують сорт  гуара Ceramehl F21 тонкого помолу, більш високої в’язкості , і з збільшеним вмістом фракції галактоманана.

4.Застосування. Гуар добре сумісний з більшістю компонентів їжі, забезпечує цільовому продукту довгу слизову структуру. Здатність розвивати в’язкість в холодній воді і демократична вартість в порівнянні з іншими камедями забезпечила  гуару найбільшу популярність. Разом з тим, можливість ефективного застосування  гуара як індивідуального загусника в зв’язку з його чутливістю до високих температур і кислотного середовища. Нагрів системи, що міститься в якості загусника тільки  гуар, протягом деякого часу при температурі вище 100°С приводить до незворотної втрати її в’язкості. По кислотності оптимальним для систем, що містять виключно  гуар, являється значення рН, рівне  4.

Нами розроблено  ряд  комплексних стабілізаційних, наповнюючих і емульгуючих сумішей для виробництва всіляких  кондитерських виробів. Ці препарати основані на  карагинанах, гуаровій камеді, камеді тари, камеді ріжкового дерева, ксантановій камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, харчових волокнах,  регуляторах кислотності  і   інших компонентах. Вони широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємопідсилюються (завдяки ефекту синергізму), виходить хороший виробничий і економічний ефект.

Всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовими вкладками  по 25кг.

Вся продукція супроводжується технологічною підтримкою наших спеціалістів і усіма дозвільними документами. А завдяки тому, що ми стараємося всі інгредієнти для наших сумішей закупляти безпосередньо на заводах-виробниках, тому наші ціни демократичні!

Телефонуйте нам і наші спеціалісти допоможуть підібрати з нашого асортименту продукт, який максимально Вас влаштує!!!

×
Консультація фахівця Задати питання
Відправити
×

Ваш запит відправлено!

Наші фахівці свзяжустся з Вами найближчим часом.

×

Помилка!

Чи не вдалося відправити запит. Будь ласка, повідомте про помилку адміністратору сайту.

Технологічна підтримка
Якщо у Вас залишилися питання, ми зможемо на них відповісти.
Консультація фахівця Задати питання
Top of Page