"Вианокс"

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

+380 (95) 053-93-60тел

+380 (44) 369-58-20факс

Віанокс: політика на розширення асортименту

Інтерв’ю   в газету «Харчовик», грудень 2016р.

 Зараз доводиться працювати у доволі складний для усієї харчової промисловості період. Цього року закрилося кілька підприємств, інші ж працюють на межі мінімальної прибутковості, постійно бракує оборотних коштів, що, певна річ, призводить до зменшення обсягів виробництв. Спад відбувається і через зменшення купівельної спроможності українців. Особливо складними були в цьому аспекті останні три місяці. 

 – Незважаючи на складну ситуацію, компанія «Віанокс» збільшила обсяги продажів завдяки розширенню асортименту пропонованих сумішей, – розповідає директор Сергій Костюк (на фото). –  Лише за останні чотири місяці нами розроблено безкрохмальні продукти для молочної галузі (стабілізатори для сметани і сметанних продуктів, питних і десертних йогуртів, сиркових мас тощо). Основні переваги цих препаратів в тому, що вони імітують структуру класичних продуктів, не містять крохмалю і їх використання при цьому не підвищує собівартість кінцевої продукції.  Для м’ясної промисловості за цей період  наші спеціалісти розробили кілька розсолів для виробів з підвищеним виходом, які також добре зарекомендували себе на виробництвах. В  ТОП-продажах лишаються  наші стабілізатори для ковбасних виробів вареної групи. Найсвіжіші розробки - препарати для пом’якшення свинячої шкурки. В рамках нашої політики «виробництва індивідуальних продуктів під потреби клієнта»  було випущено понад десять смако-ароматичних сумішей. На цьому ми не зупиняємося, продовжуємо розробку новинок, що полегшать  роботу  виробникам, допоможуть досягти  кращих результатів  у роботі.

Саме політика розширення якісного асортименту добавок й забезпечує розвиток нашої компанії.

– Які проблеми можна вирішити при виготовленні м’ясної продукції за допомогою ваших добавок?

Наша компанія має широкий спектр інгредієнтів, які вирішують комплексно майже всі завдання, що можуть виникнути на м’ясному  чи молочному виробництві. Якщо ж акцентувати увагу на сильних наших сторонах, то хотів би виокремити стабілізаційні суміші для виробництва вареної групи ковбас, розсольних препаратах для делікатесної продукції та смако-ароматичних сумішах. Саме в цих напрямах ми можемо запропонувати найконкурентніші на ринку пропозиції.

– Останнім часом зросли обсяги використання гідроколоїдів. На вашу думку, чим це зумовлено?

– Так, частка гідроколоїдів на українському ринку збільшується. Це пов’язано радше із намаганням здешевити випуск готової продукції та збільшити продажі у сегменті економ-класу. На сьогодні з усього асортименту м’ясопереробних підприємств найбільший попит саме на, так би мовити, бюджетні ковбасні вироби. Їх виготовляють із збільшеним виходом, а досягти цього можна, підвищивши дозування гідроколоїдів.

– Розкажіть ще про технологічний супровід для клієнтів, які використовують харчові суміші «Віанокс».

Компанія «Віанокс» – це команда спеціалістів, які постійно розробляють новинки відповідно до потреб ринку. Такий підхід передбачає обов’язкову комунікацію із виробниками щодо впровадження тих чи інших технологічних добавок на підприємствах.

У нашому штаті – досвідчені технологи м’ясного, молочного, оліє-жирового, рибного та кондитерського напрямів, вони постійно виїжджають на підприємства, надають консультації спеціалістам на виробництвах у телефонному режимі тощо.

Саме завдяки професійній команді та коректній технологічній підтримці ми активно розвиваємося та зміцнюємо авторитет компанії на ринку харчових добавок. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top of Page