"Вианокс"

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

+380 (95) 053-93-60тел

+380 (44) 369-58-20факс

Суміші для м’ясних консервів

  • Категория: Статьи
  • Просмотров: 343

Наші коментарі до статті «Традиційний продукт з новою якістю»,  видавництво «Харчовик», жовтень 2016р.

 Компанія Віанокс зарекомендувала себе  як надійного та стабільного партнера на ринку  виробників м’ясної, рибної,  молочної, кондитерської, масложирової  та інших видів харчової продукції. Наші спеціалісти мають великий досвід і широкий асортимент продукції конкретно для м’ясоконсервного виробництва. 

 Якщо детально аналізувати рівень продаж нашої продукції у консервному виробництві, то можна констатувати, що найбільшим попитом користуються наші комплексні стабілізаційні суміші для виробництва тушонок. Самими популярними з них є  Проттект 60 та Проттект100. Обидва препарати мають високу гідратацію, надійно зв’язують вологу, не допускають синерезису (відсікання вологи в процесі зберігання продукції), добре розчинні та зручні в роботі.  Ми маємо також лінійку карагенанів від класичних видів до спеціально адаптованих під виробництво консервів.

Окрім стабілізаційних систем для тушонок, компанія Віанокс пропонує також комплексні суміші для виробництва паштетів та фаршевих консервів. Дані препарати стабілізують консистенцію продукту, не дають йому зменшуватись в об’ємах в процесі  тривалого зберігання, запобігають утворенню липкої маси, що пристає до кришки та стінок банки при її відкриванні.  Проттект 02 ідеально підходить для виробників паштетів, дає густу, гладку та мажучу структуру. Проттект 03 дає більш грубу, рвану та коротку текстуру, що краще підходить для фаршевих тушонок. Проттект 30  доцільніше застосовувати в  паштетах та фаршах, які потрібно  нарізати на порції, що при цьому не втрачають своїх пластичних властивостей при намазуванні на поверхню, наприклад, хліба.

Серед наповнювачів, найбільшим попитом користуються наші пшенична та соєва клітковиниПшенична клітковина при мінімальних закладках збільшує в об’ємах паштетні та фаршеві маси, робить смак більш витонченим та ніжним, допомагає емульгуючим процесам в продуктах, структурує консистенцію та збільшує вихід за рахунок вологозв’язуючих властивостей. Соєву клітковина ж  доцільніше використовувати як заміну більш дорогих та менш функціональних соєвих ізолятів та концентратів.

Ми також пропонуємо лінійку високоякісних фосфатів,   цитратів , фосфатних та цитратних  сумішей для м’ясопродуктів, адаптованих до конкретних видів продукції. Усі фосфати та цитрати добре розчинні: при контакті з вологою і незначному перемішуванні вони переходять в розчини навіть у холодній воді, що дуже важливо для отримання хороших показників якісної продукції.  Дані суміші – зареєстровані торгові марки СтабіФос, розроблені спеціалістами компанії Віанокс, що мають розуміння хімізму їх роботи, а також  значний досвід у розробці та виготовленні таких сумішей. Наші продукти з лінійки СтабіФос – приклад якісних фосфатних та цитратних систем. Вони  позитивно зарекомендували себе серед виробників та успішно продаються на нашому ринку.

Наші емульгатори Проттект 01, ЕмульВіаПро71 та ЕмульВіаПро72  при невеликих розмірах дозування (від 0,3% до 1%) вирішують проблеми розшарувань складових в паштетних масах, проблеми відділення жиру тощо. При включенні цих препаратів до рецептур паштетів виробник отримає однорідну масу з ніжною консистенцією та відсутністю жирних присмаків.

Окрім вищеназваних препаратів, в своєму асортименті компанія Віанокс містить ряд ароматів для м’ясоконсервного виробництва. Наші аромати при лояльних цінах мають невеликі закладки, що разом з їх високою якістю  слугує запорукою їх стрімкого успіху в продажах. 

 

 

 

 

 

 

Top of Page