"Вианокс"

Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

+380 (95) 053-93-60тел

+380 (44) 369-58-20факс

Консерванти компанії Віанокс

Наші коментарі в газету Харчовик, червень 2015р.

 Розкажіть про технологічні особливості й основні переваги асортименту консервантів, які пропонуєте.Якими позиціями нині найбільше цікавляться технологи виробництв? 

 

Наближається період літньої спеки і на підприємствах знову постало питання консервантів, оскільки в жарку пору прискорюються процеси порчі продуктів, в багатьох випадках трапляються і проблеми з сировиною. 

В асортименті компанії Віанокс є кілька рішень для м’ясопереробних підприємств.

Самим популярним консервантом  є комплексна суміш Проттект К1. Цей консервант пропонує виробникам комплексний підхід для стабілізації якості м’ясопродуктів. Даний препарат окрім консервуючих властивостей та  продовження термінів зберігання, виконує функції «фреш системи», уповільнюючи процеси окислення та прогорання жирів, виступає як стабілізатор кольору, нормалізує рН системи, пригнічує можливу патогенну флору, що може попасти в продукт з неякісною сировиною.  Даний препарат успішно продається протягом багатьох років та за свій універсалізм подобається виробникам, оскільки його можна використовувати у всіх видах ковбасних виробів, делікатесних продуктах, фаршах, рибопродуктах тощо.

Проттект К2 – це комплексна консервуюча суміш запропонована виробникам для обробки неякісної сировини, щоб прибрати первинні  ознаки порчі м’ясопродуктів: поява неприємного запаху, слизі, поверхневого окислення чи прогорання жирів, активне обвітрення продутку тощо. Всі ці ознаки легко прибираються шляхом промивання продукту в розчині Проттекта К2.

Для зовнішньої обробки виробів в оболонці (різноманітні ковбасні вироби) компанія Віанокс пропонує препарати Нізин та Натаміцин. Розпилюючи розчини цих продуктів на оболонку ковбасних виробів перед сушкою, виробник забезпечить собі тривалий захист своєї продукції від появи слизу чи цвілі на оболонці ковбас. Особливо це питання актуальне виробникам, що транспортує свою продукцію на далекі відстані чи підприємствам, що реалізують свою продукцію на базарах чи оптових базах, де зазвичай продукція продається не в холодильниках.

Окрім того для виробників ми пропонуємо моно інгредієнти, що мають консервуючі чи антиокислюючі властивості не тільки для м’ясопереробки, але й для інших галузей харчових продуктів: сорбат калію (Е202), бензоат натрію (Е211), ізоаскорбат натрію (Е316), аскорбінова кислота (Е300) та ін.

 

 

 

 

 

Top of Page